Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Mail

Nike introducerer en splinterny Air-model til kvinder, som du kan blive klogere på her.

Nike bliver ved med at skyde flere modeller ud med den ekstremt behagelige Air-teknologi, og det seneste medlem af den store Air-familie er forbeholdt kvinder. Overdelen på den nye Air Max Dia er gennemsigtig og fremstillet i tekstil og syntetiske materialer ligesom overdelen på den eftertragtede Nike React Element 87. Den futuristiske overdel hviler ovenpå en ekstra chunky sål med en synlig Air-enhed i hælen, der giver let og behagelig stødabsorbering.

Colorways

Alt i alt har Nike kogt nogle af de mest populære sneakertrends i 2018 ned til en perfekt hverddagssneaker, der også kan bruges til motion. Nike Air Max Dia debuterer i to farverige, elegante colorways, henholdsvis denne ”Deep Jungle” og en rødlig ”Flash Crimson”.

Køb skoene her

Hvis du ønsker at få fingrene i Nike WMNS Air Max Dia SE, kan du anskaffe skoene hos Nike Store fra den 13. december. Hold øje med Sneakerworld for flere Nike-nyheder, og klik forbi vores brugervenlige Release Kalender, hvor du kan se hvilke sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Download vores sneaker-app

Du kan lige nu downloade vores nye sneaker-app, All Pairs, på App Store. All Pairs hjælper dig med kommende releases, restocks og udsalg. Følg desuden All Pairs på Instagram og Facebook, hvis du vil følge med i appens udvikling.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.