Releases

Release Dato: 30. januar 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CK2719-003

Nike har designet en ny hybrid-model, som kombinerer overdelen fra Air Max 360, der første gang udkom i 2006, med den velkendte VaporMax Air-enhed. Den nye sneaker har fået navnet Nike Air Vapormax 360 “Silver” og kommer med en række stilfulde iriserende detaljer.

Overdelen er holdt i en lys grå nuance med et let bølget mønster og sølvoverlejringer på snuden. Swoosh-logoet er at finde på både inder- og ydersiden af skoen og optræder i en iriserende sølvversion syet fast med sort tråd. Det iriserende look går igen i det sorte patenterede læder, som findes i overgangen til ydersålen. Ved hælen er der tilføjet et diskret lille swoosh-logo i en skarp rød farve, som springer i øjnene på den ellers gråsorte sko.

Mellemsålen består af skum, som er holdt i en dyb sort farve, og den adskiller overdelen fra den transparente VaporMax Air-enhed, hvilket giver en bemærkelsesværdig komfort og sneakeren dens dristige 90’er-inspirerede look.

Nike Air Vapormax 360 “Silver” udkommer den 30. januar. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.


FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

JD SPORTS
Tidspunkt: 09:00

Gå til JD Sports

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

REZET STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Rezet Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.