Nike
Skrevet af: Anne Møller // Instagram
Reklame for: Nike

Bubble Pack-kollektionen er ikke andet end lige landet, og nu udvider Nike med endnu en colorway. Tag godt imod Air VaporMax 360 i en cool, hvid version.

Air VaporMax 360 har kun været på markedet i knap en måned. Ikke desto mindre har Nikes nyeste hybridsilhuet allerede formået at overtage store dele af gadebilledet. Begejstringen for det på én gang dristige og markante 90’er-look vil ingen ende tage, og nu har Nike valgt af udvide den hypede ”Bubble Pack”-kollektion med endnu en farve. Tag godt imod Air VaporMax 360 i en cool, hvid, blå og grøn version.

Ligesom sine forgængere er også den spritnye colorway forsynet med en Air Max 360-inspireret overdel, der er prydet med et let bølget mønster, og som desuden akkompagneres af mørke platinum farvede overlejringer på snuden. Det i forvejen iøjnefaldende Swoosh-logo med det futuristiske, iriserende look, der på subtil vis leder ens tanker hen på sæbebobler, kommer om muligt endnu mere til sin ret på nye model i kraft af det ellers helt hvide udtryk.

En liga for sig

Men til dét det egentlig handler om: sålen! For det er vel den – uden at fornærme skoens øvrige udtryk – der får Air VaporMax 360 til at hæve sig op over (bogstaveligt talt) og adskille sig så markant fra Nikes andre modeller.

På samme måde som overdelen er også sålen inspireret af Air Max 360, der så dagens lys tilbage i 2006, og nu er den altså tilbage med en mere markant luftboble end nogensinde. Samtidig er den blevet forhøjet, så skoen nu hæver sig endnu mere over jorden, hvad der bestemt ikke har forringet den i forvejen bemærkelsesværdige komfort. Tværtimod. Har du endnu ikke stukket dine fødder i et par, skylder du dig selv at gøre det snarest.

 

Kan købes nu

De nyeste tilføjelser til den populære ”Bubble Pack”-kollektion udkom den 29. februar, og kan nu købes hos Nike. Husk at tjekke vores Release Kalender for flere nyheder.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.