Skip to main content

Release Dato: 23. juli 2020
Pris: 1.849 DKK
Produktkode: CJ6740-001
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nikes Vapormax-serie har uden tvivl været blandt de mest banebrydende og ikoniske modeller, i nyere tid for sneakers. Med en sålen udelukkende bestående en synlig Air-pude, tog modellen markedet med storm tilbage i 2017, og siden da, har den ikke set sig tilbage. Derfor kan vi nu se frem til en mere speciel, multifarvet version, der også er en del af Nikes ”Move to Zero”-koncept, nemlig den nye Nike Air VaporMax 2020 Flyknit Multicolor.

Da skoen er lavet som en del af ”Move to Zero”-konceptet, så er der, ligesom ved den helt nye Space Hippie-kollektion, brugt 50% genbrugt materiale i skoens tekstil, og skoens Air-sål består af 75% genbrugt TPU. Som navnet nok antyder, så er skoens overdel lavet i Flyknit-tekstil, der overordnet set er gråt, men der er lavet et forskelligfarvet ternet mønster, der giver skoen lidt mere liv. Dertil er der ikke nogen snørebånd på skoen, men derimod et spændesystem, der kan give skoen den helt rigtige pasform. Skoens heel og toe guard er dog hvad, der får skoen til at skille sig ud fra mængde, da man her har lavet er tie dye lignende mønster, hovedsageligt bestående af blå, og omkranset af et lilla panel. På hælen er der også tilføjet er multifarvet heel strap, der spiller flot sammen med resten af skoens design

Nike Air VaporMax 2020 Flyknit Multicolor udkommer den 23. juli. Du kan finde skoen hos Nike, og du kan løbende holde dig opdateret med releaset, ved at følge med på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt deler de seneste nyheder, rygter og meget andet fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.