Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Vi tager et nærmere kig på én af vinterens mest praktiske lanceringer, Nike Vapormax Utility ”Triple Black”.

Er du træt af valget mellem på den ene side at fryse fødderne og svine dine sneakers til og på den anden side skifte dem ud med et par ubehagelige vinterstøvler? Så er det måske nu, du skal på jagt efter et vinter-sneakers, der hverken går på kompromis med form eller funktion. Nike har netop lanceret et super godt bud – måske endda årets bedste vinter-sneaker?

Form og funktion

Vinter-sneakeren er efterhånden et etableret fænomen, og alligevel har den haft svært ved for alvor at gøre indtog i den danske herregarderobe. At skabe en sneaker der både kan klare vinterens barske vejr og have et tiltalende udtryk har vist sig ikke at være nogen nem opgave. Måske netop derfor er det ekstra fedt, når en vellykket vinter-sneaker ser dagens lys – ligesom det er tilfældet med VaporMax Run Utility.

Sneakers har nemlig altid handlet om funktion. De mest ikoniske modeller har alle, oprindeligt, haft og tjent et formål – hvad end det var Air Force 1, der blev skabt til at få basketball-spilleren til at hoppe lidt højere, SB Dunk der blev skabt til at gøre skaterens kick flip lidt nemmere eller Flyknit Racer, der blev skabt til at gøre løberen et par sekunder hurtigere.

På samme måde tjener vinter-sneakeren et konkret formål, og Vapormax Utility er et godt eksempel på én, der ovenikøbet gør det på elegant vis.

Vand- og vindtæt

Vapormax Utility er baseret på den banebrydende Air-sål, som Nike lancerede sidste år, og kombinerer den med en ny overdel af neopren. Overdelen er både vand- og vindtæt og er således klar til at stå imod vinterens barske vejr. Overdelen udnytter desuden Nikes Flywire-teknologi, der tilbyder komplet ’lock-down’ af foden for et tæt og komfortabelt fit.

Triple Black

Selvom Vapormax Utility lige nu er tilgængelig i flere farver, er der ingen tvivl om, at denne ”Triple Black”-version står ud som den bedste bedste i rækken. Den er både nem at holde og går sammen med stort set alt i vintergarderoben.

Køb den nu

Nike Air Vapormax Utility Run ”Triple Black” kan købes nu på Nikes hjemmeside. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere vinter-nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

KØB VAPORMAX UTILITY HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.