Releases

Release Dato: 29. februar 2020
Pris: 1.699 DKK
Produktkode: CK2718-001

Vi begynder så småt at nærme os årets Air Max Day, og som en del af opvarmningen har Nike, traditionen tro, skruet alvorligt op for mængden af nye Air Max-releases. Foruden en rekonstrueret udgave af Air Max 90, der er landet i et væld af farver, har det blandt andet affødt en ny hybrid-sneaker, Air Vapormax 360, der kombinerer den innovative Vapormax-sål med den klassiske Air Max 360’s overdel. Hybrid-sneakeren lander snart i en ny “Bubble Pack”, bestående af denne stilrene, sorte udgave.

Skoen er klædt i sort fra top til tå, men krydret med iriserende detaljer på overdelens Swoosh-logo og ‘mudguard’. Det giver skoen et nedtonet, men intenst udtryk, der perfekt fremhæver skoens kompromisløse design, som får lov at tale sit eget sprog.

Air Vapormax 360 er uden tvivl én af årets mest memorable Air Max-releases indtil videre, og vi spår den et stort år. Vil du hoppe med på vognen tidligt, er det måske nu, du skal slå til. Nike Air Vapormax 360 Bubble Pack Black udkommer den 29. februar hos en række udvalgte forhandlere, som du kan finde direkte links til nedenfor. Tjek vores Release Kalender for flere Air Max-nyheder op til årets Air Max Day.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.