Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Nike tager deres banebrydende Air Vapormax Flyknit-model til helt nye højder.

Efter at Nike løftede sløret for deres splinternye Air Vapormax 2019-silhuet i sidste uge, er der nu dukket billeder op af endnu en ny Vapormax-model. Denne gang er der tale om en opdatering af den originale Vapormax Flyknit med navnet Vapormax Flyknit 3, der har fundet sin vej til nettet i en interessant ”Moon Landing”-version.

Opdateret design

Air Vapormax 3.0 ”Moon Landing” er udstyret med samme banebrydende Air-sål, der har været at finde på de to foregående Vapormax Flyknit 1 og 2. Til gengæld har Nike kombineret sålen med en ny Flyknit-overdel med et mere stribet mønster. Swoosh-logoet på siden er tilbage i normal størrelse, mens hælområdet igen er supporteret af en stabiliserende hælkappe.

Derudover er Air Vapormax Flyknit 3 klædt med nye detaljer så som en mere detaljeret pløs der læser skoens navn og tekniske detaljer: ”UPPER-(FK)”, ”BAG-(AIR)” og TPU”.

Til månen og tilbage

På denne særlige ”Moon Landing” udgave har Nike valgt en kombination af gråtoner og kontrasterende orange, hvilket både giver associationer til månens støvede overfalde og samtidig det avancerede udstyr det kræver at komme derop. Samtidig er hælkappen og Swoosh-logoet på siden klædt i månegrafik, som også var at finde på den ikoniske Air Max 90 Lunar SP ”Moon Landing” fra 2014.

Varmt tema

Dette er langt fra eneste gang at Nike har hentet inspiration i fremmede planeter og rumfart til et af deres sneaker-designs. Tom Sachs’ super eftertragtede Mars Yard 2.0 fra sidste år og den efterfølgende ”Overshoe” var inspireret af astronauter og mars. Tidligere i år udgav Nike desuden den nye Moon Racer, der også er inspireret af månen.

Udkommer på Air Max Day?

Hvornår Nikes nye Nike Air Vapormax 3 ”Moon Landing” udkommer vides ikke, men omkring Air Max 2019 til marts ville ikke være et dumt bud. Indtil da kan du besøge vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.