Releases

Release Dato:  30. januar 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CK2719-001

Nike har endnu engang været tilbage i arkiverne for at finde inspiration til en splinterny model. Denne gang har det valgt at kombinere overdelen fra Air Max 360 fra 2006 med den velkendte VaporMax Air-enhed. Skoen har fået navnet Nike Air Vapormax 360 “University Red” og kommer i den klassiske ”History of Air”-colorway.

Overdelen er holdt i en blanding af bløde grå toner med et let bølget design og sølvoverlejringer på snuden. Fra hælen og hele vejen om til skoens snude løber en rød farve, som også optræder på pløsen. Farvekombinationen hylder den oprindelige Air Max 360 fra 2006, og overdelen er meget lig med den originale 360’er. Den nye model afviger dog fra den anden især på swoosh-logoet, som er en iriserende sølvversion syet fast med sort tråd.

Mellemsålen består af skum, som er holdt i en lys grå nuance, og den adskiller overdelen fra den transparente VaporMax Air-enhed, hvilket giver en bemærkelsesværdig komfort og sneakeren dens dristige 90’er-inspirerede look.

Nike Air Vapormax 360 “University Red” udkommer den 30. januar. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

REZET STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Rezet Store

JD SPORTS
Tidspunkt: 09:00

Gå til JD Sports

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.