Tyler The Creator sneakers

Med deres farvestrålende, blomstrede og lidt barnlige udtryk er Golf Le Fleur-sko ikke til at overse. Bag dem står amerikanske Converse og tøjkæden Golf Wang, der er skabt af den ikoniske multikunstner, Tyler, The Creator, som også er kendt som frontfiguren i hiphop-gruppen Odd Future Wolf Gang Kill Them All. Helt fra begyndelsen har hypen omkring Tyler The Creator-sneakers været enorm. Og de få kollektioner, designduoen lancerer, når som regel at blive revet væk på releasedagen. Skoene findes i både pastel- og blokfarver og er kendetegnede ved de gennemgående blomsterdetaljer, der henviser til Tyler, The Creators Flower Boy-album, som udkom tilbage i 2017.

Se alle sneaker brands.

Seneste adidas Golf Le Fleur Releases

Seneste Nyheder

Historien om Golf Le Fleur

Det hele startede med etableringen af den alternative hiphop-gruppe Odd Future Wolf Gang Kill Them All, bedre kendt som Odd Future eller OFWGKTA. I spidsen stod Tyler Gregory Okonma aka Tyler, The Creator, der boede i Los Angeles, og som ved gruppens oprettelse i 2007 ikke var mere end 16 år gammel. Foruden ham bestod hiphip-kollektivet af blandt andre Frank Ocean, Hodgy Beats og Earl Sweatshirt, og i løbet af ganske kort tid forvandlede gruppen sig til et ikonisk brand inden for ikke kun musik, men også tøj, klistermærker, skateboards og pop up-shops.

I 2011 opbyggede Tyler, The Creator tøjkæden, Golf Wang, der hurtigt blev kendt for sine farverige, levende og ind imellem kontroversielle designs. Året efter indledte han og Golf Wang et samarbejde med skateboardsko-brandet Vans, som han dog senere valgte at afbryde til fordel for et samarbejde med amerikanske Converse. Som led i promoveringen af sit album Flower Boy, der udkom i juli måned 2017, teamede rapperen op med Converse for at designe en helt særlig sko. Det var begyndelsen til den helt nye style Golf Le Fleur; en nyfortolkning af den klassiske One Star-sko.

Den første kollektion, der gik under navnet Tyler, the Creator x Converse One Star “Golf Le Fleur”, bestod af i alt fire udgaver af den gamle model. Alle med afsæt i rapperens farvestrålende og lidt barnlige udtryk. Med en henholdsvis gul, lilla, lyseblå og ferskenfarvet overdel af ruskind adskilte skoen sig fra den klassiske sorte model. Og med blomsterdetaljer på pløs, indersål og omkring stjernelogoet på inder- og yderside skabte den sammen med bien, der var syet på hælen, associationer til Flower Boy-albummet. Som afrunding havde designduoen valgt udstyre øverste del af gummisålen med en subtil detalje i form af teksten: ”DON’T LET EM KILL YOUR FLOWERS, WATER YOUR GARDEN AND STUNT”, der på diskret vis minder os om rapperens attitude. Kollektionen blev revet væk i løbet af kort tid, og hypen var enorm.

Årene efter fulgte en række mindst lige så populære modeller, både i pastelfarver, blokfarver, en LGBT-udgave og senest en All Star Chuck Taylor-model, og mon ikke Converse og Tyler, The Creator har endnu flere designs gemt i ærmet.

Hvor kan man købe Converse x Golf Le Fleur sko i Danmark?

Siden det første par Golf Le Fleur så dagens lys tilbage i 2017, har skoen været at finde hos sneakerforhandlere som Endclothing, Size og Naked. Har du ikke en forhandler i nærheden, kan du altid købe Golf Le Fleur-sko online. Og vil du gerne have fingrene i et par, kan det være en god ide at sidde klar ved tasterne på selve udgivelsesdagen. Hypen omkring skoene er nemlig så stor, at kollektionerne ofte bliver revet væk i løbet af 24 timer.

Hvad koster Golf Le Fleur sneakers?

Prisen på Golf Le Fleur-sneakers varierer afhængig af, hvilken model der er tale om. Flere af skoene ligger til omkring 700 kroner, mens andre, mere eksklusive modeller, bevæger sig op i den lidt dyrere ende. Du behøver altså ikke nødvendigvis være villig til at kaste flere tusind kroner efter et par sneakers, hvis du vil hoppe med på den farverige og hypede Golf Le Fleur-bølge.

Hvordan passer Golf Le Fleur? (Passer true to size)

Hvordan passer Golf Le Fleur-sko? Et spørgsmål, der går igen i forbindelse med næsten alle sko. Først og fremmest er det vigtigt at huske på, at fødder er forskellige. Men når det er sagt, så er Golf Le Fleur-sneakers true to size. Dog anbefaler vi til hver en tid, at man prøver skoene, hvis man har mulighed for det inden køb. På den måde er du sikker på, at du får den helt rigtige størrelse med hjem.

Golf Le Fleur x Converse tilbud

Vil du holdes opdateret i forhold til, hvornår Tyler, The Creator-sneakers kommer på tilbud, anbefaler vi, at du følger os på Facebook og Instagram. Her holder vi dig dagligt opdateret med nyheder, tilbud og rabatkoder til forhandlere som Size, Endclothing og Naked. Desuden har vi en stor udsalgsguide, som vi løbende holder opdateret med alle de bedste sneakers, der er på udsalg og tilbud lige nu.

Anmeldelse af Golf Le Fleur sko

Er du på udkig efter et på én gang tidløse og iøjnefaldende sneakers, er et par Golf Le Fleur-sko et rigtig godt bud. One Star-silhuetten har været en klassiker i mange år, men ved at krydre den med Tyler, The Creators farverige, blomstrede og lidt barnlige univers har skoen fået en renæssance.

Og ligesom Tyler, The Creator selv, er også Golf Le Fleur-sko højtråbende i deres udtryk. Og så er de ofte udstyret med et statement, der mimer rapperens til tider kontroversielle holdning og attitude. Så hvis du ligesom Tyler, The Creator ikke er bange for at skille dig ud, vil et par Golf Le Fleur-sko uden tvivl passe perfekt ind i din skogarderobe.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 18.000 gange, og indholder lige nu over 14.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.