Converse
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Tyler, the Creator er unægtelig ét af de største navne inden for hip-hop og ungdomskultur lige nu. Siden sit gennembrudshit, Yonkers tilbage i 2011, har den nu 26-årige rapper uofficielt været med til at starte Supreme-hypen, pop-up-trenden samt Frank Oceans musikkarriere og officielt startet sin egen festival, sit eget tøjmørke og et skarpt sneaker-samarbejde med Vans. Sidstnævnte blev afbrudt for nylig til fordel for et nyt med Converse, der siden har affødt en speciel udgave af den klasske One Star-silhuet, der nu bliver gjort mere bredt tilgængelig i en forfinet version.

Converse og Tyler, the Creators tøjmærke, Golf Wang udsender nemlig fire distinkte udgaver af den gamle model under navnet ”Golf La Fleur” sammen med en håndfuld matchende apparel. One Star-udgaverne er designet med afsæt i rapperens farverige personlighed og stil og kommer i henholdsvis gule, lilla, lyseblå og peach pastelfarver med blomstrede detaljer ved pløsen, på indersålen, rundt om stjernelogoet på siden. En detalje, der passer godt på rapperens attitude er desuden den subtile skrift langs sålen, der læser ”DON’T LET EM KILL YOUR FLOWERS, WATER YOUR GARDEN AND STUNT”. Golf La Fleur-logoet er syet på pløsen og på hælen er desuden syet en bi, der færdiggør hele blomster-analogien, der er en direkte reference til Tyler, the Creators nyudsendte album, Flower Boy.

Tyler, the Creator x Converse One Star ”Golf La Fleur” kollektionen bliver sat til salg hos Converse d. 3. august, og vi anbefaler, at du sidder klar, hvis du gør dig forhåbninger om at købe et par.