Releases

Release Dato: 16. april 2020
Pris: 1.099 DKK
Produktkode: 168180C
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

De er kendt for deres farverige og legesyge fortolkninger af Chuck Taylors og One Stars, og tilbage i november måned sidste år kunne Converse og Tyler, The Creator løfte sløret for en helt ny silhuet under navnet Gianno OX. En model, der med sit markante udtryk er langt fra, hvad designduoen tidligere har arbejdet med, og som samtidig afslører Tyler, The Creators forkærlighed for outdoorliv og vandring.

Og til dem, der dengang ikke kunne få armene ned over den nye silhuet, kommer her en god nyhed. Det er netop kommet frem, at modellen kommer i to dugfriske farvekombinationer. Den ene i en blålig ’Skylight’-version, der emmer af forår og sommer.

Mest fremtrædende er, som navnet også antyder, de petroleumsblå ruskindspaneler, der i modsætning til tidligere har fået et grovere udtryk, og som snor sig rundt langs hele skoen. Bagved er tilføjet en række diskrete meshpaneler i en babyblå nuance, der sammen med det bølgende, pastelgule panel langs snøresystemet gør det umådeligt godt opad den petroleumsblå farve.

Også mellemsålen er udstyret med en frisk, pastelgul, og udtrykket fuldendes med en grov, brunlig ydersål, der matcher de sporty snørehuller.

Golf Le Fleur x Converse Gianno OX Skylight udkommer hos udvalgte forhandlere den 16. april. Find direkte links nedenfor og tjek vores Release Kalender for flere Golf Le Fleur-nyheder.

FORHANDLERE

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 13:00

Gå til Sneakersnstuff


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.