Skip to main content

Release Dato: 16. april 2020
Pris: 1.099 DKK
Produktkode: 168179C
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Han er kendt som den fremtrædende frontfigur i hiphop-kollektivet Odd Future, og i løbet af få år har den blot 29-årige Tyler, The Creator skabt sig en gigantisk karriere. Ikke kun i kraft af sin stil, personlighed og musikalitet, men i særdeleshed også på grund af det succesfulde brand Golf Wang, som han grundlagde tilbage i 2011.

Allerede i 2012 indgik han et samarbejde med Vans, som han få år efter valgte at afbryde til fordel for Converse. Siden da har designduoen disket op med et hav af farverige ”Golf Le Fleur”-udgivelser med udgangspunkt i de ikoniske Chuck Taylor- og One Star-silhuetter. 

I november måned sidste år lancerede de en ny silhuet, Gianno OX, som har et mere markant udtryk end de slanke, skateorienterede Chuck Taylors og One Stars, og nu er det kommet frem, at den nye model, der er inspireret af 90’er-silhuetter og Tyler, The Creators forkærlighed for BMX og vandring, lander i to nye forårsfriske colorways. Denne ene i farven ’Parfait Pink’. 

Overordnet set er der tale om en konstruktion, der på diskret og elegant vis forener Converse’ sportswear-arv med Golf Wangs legesyge udtryk, og resultatet er en voluminøs sneaker, der – ikke mindst i de to ny farvekombinationer – vil gøre sig umådeligt godt i enhver forårs- og sommergarderobe.

‘Parfait Pink’ er, som navnet antyder, klædt i en pastelfarvet, lyserød nuance, der går overordentlig godt i spænd med de omkringliggende hvide, brunlige og beigefarvede paneler, der snor sig organisk ind og ud af hinanden.

I stedet for matte nubuck-paneler og glatte læderoverlejringer har designduoen denne gang valgt at ty til et mere ’hairy’ ruskindslook, der giver en flot kontrast til det bagvedliggende lyserøde mesh, som matcher snørebånd, snørehuller og det lille, karakteristiske logo, der optræder ved hælen. Det samme gælder det brunlige bur på hæl og pløs, hvis farve går igen i det bølgende panel med refleksdetaljer, der snor sig langs begge sider af snøresystemet.

Endelig er ’Parfait Pink’ udstyret med en chunky, hvid mellemsål, der fuldendes af en grov, brunlig ydersål, der uundgåeligt leder ens tanker hen på outdoor og vandring.

Golf Le Fleur x Converse Gianno OX Parfait Pink udkommer hos udvalgte forhandlere den 16. april. Find direkte links nedenfor og tjek vores Release Kalender for flere Golf Le Fleur-nyheder.

FORHANDLERE

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 13:00

Gå til Sneakersnstuff


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.

Releases

New Balance 990v4 Teal

Jonas HansenJonas Hansen29. november 2023
Releases

Nike Dunk Low Starry Swoosh

Jonas HansenJonas Hansen21. november 2023