Converse
Skrevet af: Nicolai Mortensen // Instagram

Få et smugkig på den flamboyante rapper, Tyler, The Creator’s, nye farvekombinationer til de kommende Converse x Golf Le Fleur One Star modeller.

Den amerikanske rapper, Tyler, The Creator, har længe været en del af sneaker- og modekulturen. 2017 var et godt år for den amerikanske rapper, som udover at udgive hans nye album, også har kunne skifte sit samarbejde med Vans ud, til fordel for Converse. Sammen med Converse designede Tyler sin egen version af den klassiske One Star silhuet. Silhuetten er inspireret af Tylers seneste album, Flower Boy. Der har længe været spekulationer om en opfølger til 2017 releaset, og nu ser det endelig ud til, at det bliver en realitet, eftersom der for nyligt er teaset tre nye farvekombinationer.

Design

Det unikke ved Tylers Golf Le Fleur One Star er, at den ikoniske stjerne, som selve silhuettens identitet er bygget op omkring, er blevet skiftet ud med en solsikke. Selvsamme solsikke har desuden præget albumcoveret til Flower Boy, samt Tylers tøjkollektioner og nu også sneakers.

Converse x Golf Le Fleur One Star har en overdel udarbejdet i ruskind, hvortil man finder Converses klassiske gummisål. De tre nye farver kommer næsten til at fuldføre Golf Le Fleur-familiens farvecirkel, da der tidligere er blevet udgivet både grønne, gule, blå og lilla sneakers.

Release

Der er desværre ingen officiel release dato endnu. Men Tyler selv har hentydet til, at et release skulle være lige på trapperne. Så hold godt øje med vores store Release Kalender, hvor vi holder dig opdateret på alle de nyeste releases. Husk desuden at følge os på Facebook, Instagram og Youtube for nyheder omkring releases og restocks.