Releases

Release Dato: 26. april 2018
Pris: £90/760 DKK
Produktkode: Ukendt

Tyler, The Creator er tilbage med fem nye colorways af hans populære Converse x GOLF le FLEUR* One Star, som du kan anskaffe meget snart.

Tylers fortolkning af den stilrene One Star-silhuet er en ideel sommer sneaker. Det minimalistiske design, blomstermotiverne og ruskindet spiller perfekt sammen. De nye udgaver kommer med monokrome overdele dog alle med tydelige hvide syninger. Den nye kollektion gemmer på en hvid, sort, grøn, rød og blå udgave, som alle er udstyret med en klassisk hvid gummisål.

Interessen for GOLF le FLEUR* One Star er høj, og den nye kollektion udkommer i et begrænset antal. Vi anbefaler som altid, at du sidder klar på releasetidspunktet, hvis du vil have fat i et par af Tylers kreationer.

Converse X GOLF le FLEUR* One Star Suede releaser d. 26. april, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil anskaffe et eksemplar. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

CONVERSE
Tidspunkt: Ukendt (muligvis kl.09:00 eller kl.10:00)

Gå til Converse

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.