Skip to main content

Release Dato: 15. november 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Tyler the Creator fortsætter sit kreative eventyr med Converse og er klar med sin næste udgivelse. Denne gang har den farverige rapper haft fingrene i brandets to mest klassiske modeller – One Star og All Star, som kommer i den eksklusive ”Burlap” Pack. Få al info her.

Tyler the Creator har, ligesom stort set alle andre af tidens mest indflydelsesrige rappere, sit eget sneaker-samarbejde, men ulig de fleste er Tylers organisk. Rapperen har, takket være sin tilknytning til skateboarding, altid gået i Converse, som passer perfekt til hans stil og hans samarbejde, og samarbejdet giver dermed mening fra mere end et kommercielt perspektiv.

Tyler startede med at arbejde på One Star, men nu udvider han porteføljen til også at inkludere All Star Chuck Taylor. I den nye ”Burlap” Pack har han netop designet nye udgaver af begge modeller. Fælles for de to er, at de på overdelen er blevet klædt i et karismatisk ”Burlap”-tekstil. Tekstilet giver en klassisk fornemmelse og passer godt til de to gamle sko – særligt i kombination med en kridhvid gummisål og forskellige detaljer så som samarbejdets karakteristiske blomstermotiv og ”GOLF LE FLEUR*”-branding.

De to silhuetter, One Star og All Star, kommer med tidløse og udødelige designs, som man aldrig går galt i byen med – særligt ikke med unikke udgaver som disse.

Tyler the Creator x Converse One Star ”Burlap” Pack udkommer d. 15. november hos forskellige forhandlere. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

CALIROOTS
Tidspunkt: 00:00

Gå til Caliroots

SOLEBOX
Tidspunkt: 00:00

Gå til Solebox

TINT
Tidspunkt: 00:00

Gå til TINT

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 00:00

Gå til Sneakersnstuff


Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.