Converse
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Converse og Tyler, the Creators Golf-brand er klar med endnu en håndfuld udgaver af rapperens blomstrede One Star Golf le FLEUR*-model. Få alle detaljer her.

Det rystede hele sneaker-branchen, da Tyler, the Creator sidste år afbrød sit ellers succesfulde samarbejde med Vans til fordel for Converse og Nike. Rystelsen lagde sig dog hurtigt, da det nye samarbejdes ubesværede og organiske natur kom til udtryk igennem Tylers helt geniale fortolkning af Converses klassiske One Star-model.

Den såkaldte Golf le Fleur* One Star er nemlig en perfekt inkarnation af Tylers farverige og lidt barnlige stil, og den blev revet væk ved sin debut. Det må siges at være en succes.

Farverig sneakerkollektion

Nu udgiver Converse og Tyler endnu en håndfuld udgaver af Golf le FLEUR* On Star, og der er ikke skruet ned for farverne. Tværtimod har rapperen denne gang valgt et todelt design, der klæder modellen i kombinationer af lyserød-orange, lilla-grøn, rød-blue og lyseblå-lyserød. På siden stadig One Star-modellens stjerne-logo stadig omkranset af den karakteristiske blomst, og gummi-sålen er holdt hvid med sorte blomster under bunden.

Den perfekte sommersko

Alt i alt har Tyler, the Creators nye Converse One Star Golf le FLEUR*-modeller et farverigt, blomstret og ikke mindst sommerligt design, der egner sig perfekt til de kommende måneder.

Hvornår releaser den nye kollektion?

De fire nye modeller udkommer d. 1. juni hos Converse. Tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

GÅ TIL CONVERSE

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.