Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Få et Sneak Peek på den nye Yeezy Boost 350 V2 ”Peanut Butter”, som ifølge rygtet udkommer til juni i stedet for ”Ice Yellow”.

Yeezy Mafia har endnu en gang haft et kig på krystalkuglen og mener nu, at der er endnu en ny Yeezy Boost 350 V2 på vej. Denne gang har adidas og Kanye West efter sigende klædt den over-hypede model i en peanut butter-inspireret farve, der både strækker sig over overdelen og mellemsålen. Ydersålen er klædt i en lignende gum-farve, som også var at finde på ”Semi Frozen Yellow” fra november og ”Sesame”, som skulle komme til august.

”Ice Yellow” udsat

Tidligere har vi også berettet om, at der skulle komme en ”Ice Yellow” udgave til juni, men Yeezy Mafia mener, at den er droppet til fordel for ”Peanut Butter”. Hvis det er tilfældet, er det ikke første gang, at Kanye West og adidas dropper eller udskyder en planlagt Yeezy Boost 350 V2-colorway. Tidligere har de nemlig haft både en ”Red Night” og en ”Moon Rock” udgave, som begge blev droppet. Med alle disse ændringer og rygter er det lige nu svært at sige noget som helst med sikkerhed andet end, at vi bestemt ikke har set det sidste til Yeezy Boost 350 V2.

Release

adidas har endnu ikke bekræftet eller offentliggjort information omkring Yeezy Boost 350 V2 “Peanut Butter“. Så hold godt øje med vores Release Kalender for updates. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.