Adidas / Yeezy
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

“Arzareth” bliver tredje officielle udgave af Kanye West og adidas’ futuristiske Yeezy 700 V3-model.

Ét af de nyeste skud på stammen af Yeezy-modeller, Yeezy 700 V3, er efter sigende på vej i en ny, frisk sommer-colorway. Colorwayen har fået navnet “Arzareth”, hvilket betyder “Another land”, og minder om den originale “Azael”-colorway med en cremehvid sål og toebox samt en sort pløs. De resterende paneler på overdelen er imidlertid tilført en iøjnefaldende blå farve, der særligt fremhæver den stribede Primeknit-konstruktion langs siden.

Overkommelig pris

Yeezy 700 V3 er én af de få Yeezy-modeller, der ikke har BOOST-teknologi i sålen. Dens komfortniveau er imidlertid stadig højt, og dens pris er samtidig noget mere overkommelig end dens to forgængere, Yeezy Boost 700 og Yeezy Boost 700 V2. Skoen har en meget smal form og et stramt fit. Som resultatet heraf anbefales det, at du vælger et par i en halv størrelse over din normale størrelse, hvis du vil have fat i et par.

Releaser snart

Ifølge @yeezymafia udkommer Yeezy 700 V3 “Arzareth” allerede til august. Dog er det ikke utænkeligt, at udgivelsen udskydes, og det er endnu ikke bekræftet at modellen også udkommer i Europa. Hold øje med vores Release Kalender og følg os på Facebook, så sørger vi for at holde dig opdateret med den nyeste release-info.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.