Adidas / Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Ifølge Yeezy Mafia skal du vente et halvt år på de næste Yeezy Boost 350 V2.

Tilbage i november trådte Kanye West ud i offentligheden i et par helt nye, gule Yeezy Boost 350 V2’s. Nu har de imidlertid fået en uofficiel release-dato takket være den berygtede Yeezy Mafia, som tidligere har postuleret, at der ikke ville udkomme flere V2-colorways i vinterhalvåret, efter hele tre udkom i november og december.

Ice Yellow

Den nye Yeezy har fået navnet, ”Ice Yellow”, og dermed fortsætter adidas og Kanye i det ’kolde’ navneunivers, som startede med ”Semi Frozen Yellow” (hvilket stadig giver associationer til gul sne). Den nye ”Ice Yellow” har et design, der minder meget om ”Cream”, som også havde en helt ren overdel uden hverken striber eller tydelig ”SPLY-350”-tekst. ”Ice Yellow” er en tør og underspillet, gul farve, og den var også at finde på Yeezy Wave Runner 700’s snørebånd. Farven passer godt sammen med 350 V2’s karakteristiske og dystopiske design, og mon ikke denne model bliver populær, når vi når til juni, og markedet for Yeezy V2 ikke er lige så mættet, som det er lige nu.

Release

Adidas har ikke selv bekræftet, at Yeezy Boost 350 V2 ”Ice Yellow” udkommer til juni, men Yeezy Mafia plejer at være forholdsvist præcise i deres udmeldinger. Så hold godt øje med vores Release Kalender for updates. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER