Skip to main content

I en spændende alliance har adidas Originals og BAPE® slået sig sammen endnu engang for at præsentere to nye varianter af den ikoniske Stan Smith, som er en hyldest til det japanske streetwear-mærkes 30-års jubilæum.

De nyfortolkede BAPE® Stan Smith-sneakers kommer i to kontrastfyldte farver, henholdsvis sort og hvid, og byder på et væld af karakteristiske samarbejdsdetaljer. I typisk BAPE®-stil har de genopfundet silhuetten ved at opgradere Stan Smith’s klassiske overdel med en syntetisk læderkonstruktion lavet af hele 60% genbrugsmaterialer.

Overdelen prydes af et tonalt mønster, der er præget og forhøjet, hvilket giver det karakteristiske SOLID CAMO-udtryk. Som prikken over i’et pryder guldfolierede fællesdetaljer hælen med et ABC CAMO Heel Mustache-design. Alt dette fuldendes af guldfarvede snørehuller med påskriften ’30th Anniversary’ og en specialdesignet fælles æske.

Begge farvevarianter af de eksklusive BAPE® Stan Smith-sneakers lander d. 18. november og kan købes på CONFIRMED, hos udvalgte forhandlere samt på BAPE.COM. Hold øje med vores release kalender for yderligere updates omkring dette.

Detaljer

Billeder: adidas