Adidas
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Der har været høj bølgegang mellem adidas og Kanye West i den seneste tid – og jf. en ny pressemeddelelse fra adidas udsendt dags dato, har de valgt at tage konsekvensen af det nu.

Dags dato, den 25. oktober 2022, har adidas besluttet, at de kapper alle bånd Kanye West med øjeblikkelig virkning. Det betyder, at de stopper alt salg og produktion af de famøse Yeezy sneakers fra og med i dag.

Vi har oversat deres pressemeddelelse, som forlyder således:

“adidas tolererer ikke antisemitisme og enhver anden slags hadefulde ytringer. Ye’s seneste kommentarer og handlinger har været uacceptable, hadefulde og farlige, og de krænker virksomhedens værdier om mangfoldighed og inklusion, gensidig respekt og retfærdighed.

Efter en grundig gennemgang har virksomheden truffet beslutningen om at opsige samarbejdet med Ye med det samme, afslutte produktionen af Yeezy-produkter og stoppe alle betalinger til Ye og hans virksomheder. adidas vil stoppe adidas Yeezy-forretningen med øjeblikkelig virkning.

Dette forventes at have en kortsigtet negativ indvirkning på op til €250 millioner på virksomhedens nettoindkomst i 2022 givet det høje sæsonudsving i fjerde kvartal.

adidas er eneejer af alle designrettigheder til eksisterende produkter samt tidligere og nye farvevarianter under partnerskabet. Mere information vil blive givet som en del af selskabets kommende indtjeningsmeddelelse for tredje kvartal den 9. november 2022.”

Du finder pressemeddelelsen her.


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Find flere populære sneakers her.

Find vores oversigt over brands og sneaker modeller her.


Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.