Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Selvom der har været en travl periode for adidas’ og Kanye Wests Yeezy-samarbejde, har ’the man himself’ holdt relativt lav profil: ingen ny musik, ingen optrædener og ingen interviews. Måske det er en afspejling af den mængde tid, han lægger i Yeezy linjen – på det seneste er sløret nemlig blevet løftet for en række ny silhuetter. Eksempelvis nye farver af Yeezy 700, basketballsilhuetten og selvfølgelig den såkaldte, Yeezy Desert Rat 500. Modellerne ser ud til at skulle erstatte Yeezy Boost 350 V2 i det nye år, som efter sigende får en pause efter november og decembers tre releases – ”Semi Frozen Yellow”, ”Beluga 2.0” og ”Blue Tint”. Der har endda været gisninger om, hvorvidt ”Blue Tint” ville være det sidste Yeezy Boost 350 V2-release. Nu er Kanye imidlertid blevet spottet i en helt ny udgave, der tyder på det modsatte.

Semi Frozen Yellow siges at være den mest limited 350 V2, der er udgivet indtil videre. Til gengæld er den også den mest udskældte, og det skyldes i høj grad den skæve farvekombination af neon-gul og gum-brun. Ifølge Yeezy Mafia er Kanye dog selv glad for den gule farvet, og det har længe været hans ønske at designe gule Yeezys. Nu ser det ud til, at han har fået lov at designet endnu et par – for nyligt blev han nemlig spottet i en ny, underspillet 350 V2 med en gul overdel uden hverken striber eller ”SUPPLY-350” tekst. Farven er skruet ned til en mere støvet gul, og generelt har den et lidt mere clean udtryk.

Indtil videre vides ingenting om den nye 350 V2 colorway. Den kan potentielt udkomme engang i 2018, men det kan lige så nemt være, at det er et sample, som aldrig udkommer. Hold øje med Sneakerworld og vores Release Kalender, så sørger vi for at holde dig opdateret.