Adidas
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

I fredags luftede Kanye West, hvad der ligner, en high-top version af den nye Yeezy Wave Runner 700. Skoene havde mange ligheder med den førnævnte model, hvilket tæller de gule snørebånd, ruskinds overlays og den samme farvekombination. Dog kommer denne version med en højere ankelkrave, der minder om en basketballsko.

Men som om det ikke var nok, så var både Kim Kardashian og Kanye West i vælten igen i slutningen af weekenden, hvor de begge teasede nye Yeezy modeller. Det vides endnu ikke, om der er tale om nye colorways af den velkendte Yeezy Wave Runner 700, eller om det er ny version. Rygterne går blandt andet på, at det skulle være den version, som Ibn Jasper teasede tidligere på året.

I forhold til den første Yeezy Wave Runner 700, så var disse sneakers anderledes afbalanceret. Kanye’s version var en ”Triple White” edition, mens Kim bar et cremefarvet par med 3M reflekterende detaljer.

Hverken adidas eller Kanye West har bekræftet, at de ovennævnte sneakers får release. Så hold øje med vores Release Kalender, hvor du finder info om alle de nyeste sneaker-lanceringer. Husk også at følge os på Facebook og Instagram.