Adidas / Yeezy
Yeezy release spring 2022
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram
Billeder fra: Yeezy Mafia

Og hvilket et af slagsen! For ikke nok med at adidas bringer et helt nyt par på banen, så bringer de også to tidligere udgivelser tilbage.

Der er tale om den helt nye Yeezy Boost 350 V2 “Core Black/Dazzling Blue”, samt et restock af den populære Yeezy Boost 350 V2 “Oreo” og Yeezy Boost 350 V2 “Core Black/Red”, som releasede for første gang tilbage i 2016.

Yeezy 350 V2 Blue
Samme karaktertræk

Fælles for alle parrene er den gennemgående “Core Black” farve, som pryder det meste af overdelen på alle tre sko. Dertil kommer alle de velkendte detaljer, som vi efterhånden er vant til på Yeezy 350 V2 releases, hvilket inkluderer Primeknit-overdel, SPLY-350-branding på siderne, samt den komfortable Boost-mellemsål, der sørger for uovertruffen støtte og stødabsorbering på alt slags underlag.

Yeezy Oreo 2022
Hold dig opdateret på kommende releases

Release datoen for de tre par Yeezys er endnu ikke fastsat. Men ​i vores Release Kalender holder vi dig opdateret på kommende Yeezy releases, samt andre kommende udgivelser. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig alle de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

Yeezy Black Red 2022

Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Find flere populære sneakers her.

Find vores oversigt over brands og sneaker modeller her.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.