Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Hvis du regnede med, at adidas og Kanye West var færdige med Yeezy Boost 350 V2, så kan du godt tro om igen. Som vi tidligere har berettet, så er der, Ifølge den efterhånden ekstremt pålidelige Yeezy Mafia, tre colorways mere på vej i 2017, og nu er en splinterny colorway desuden dukket op ud af det blå. ”Red Night” er navnet på, hvad der må betegnes som, den mest spektakulære V2-colorway til dato.

Den hidtil usete Yeezy består af en Primeknit-overdel i ’Chalk Purple’ med et zebra-stribet mønster og Supply-350 skrevet på siden. Overdelen er matchet med en semi-gennemsigtig, indrammet Boost sål med et lilla skær, der giver et futuristisk udtryk. Skoens udseende med sine lilla, pink og røde detaljer er noget for sig og må tages som et udtryk for noget af en drejning i Kanye og Team adidas’ designtilgang til den populære silhuet. Oprindeligt blev skoen udsendt i monotone og underspillede farver i form af især Black Friday-Pack, Bred, Oreo og Cream, men med det seneste Zebra-release, den rygtede Semi-Frozen Yellow og nu Night Red viser duoen en noget mere eksperimenterende og farverig tilgang. Interessant.

Ifølge Yeezy Mafia er der endnu ikke nogen fastlagt release dato for Yeezy ’Red Night’, og ligesom ’Dark Green’ er det derfor stadig uvist om den officielt udkommer. Hold øje med Sneakerworld, så holder vi dig opdateret, og glem ikke at kigge forbi vores Release Kalender, som vi dagligt opdaterer med de nyeste sneakerudgivelser.

Billeder/Kilde: Yeezy Mafia