Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Efter at have givet et par til ASAP Rocky, har Kanye West nu også foræret et par af de nye Yeezy Boost 700 V3 til DJ Khaled.

De to første udgaver af Yeezy Boost 700 er efterhånden blevet udgivet i en række forskellige udgaver, men nu ser det ud til, at adidas og Kanye West snart er klar til snart at lancere den opdaterede Yeezy Boost 700 V3.

Another one

I hvert velsignede rapperen/designeren i går sin kollega, DJ Khaled, med et par af den nye sneaker, og alt tyder således på, at et officielt release så småt begynder at nærme sig. De to mødtes på en flyveplads, hvor Kanye pludselig besluttede sig for at smide skoene for efterfølgende at forære dem til den karismatiske ”DJ”.

Strømlinet design

Skoene, der på mange måder minder om den nye Yeezy Basketball ”Quantum”, har et mere strømlinet design end sine to forgængere og er både udstyret med ny, mere simpel sål og overdel. Første udgave af skoen, som både DJ Khaled og ASAP Rocky nu ejer et par af, er ligeledes holdt i en simpel kombination af hvid, sort og grå

Udkommer snart

Der er endnu ingen info om, hvornår Yeezy Boost 700 V3 udkommer, men som sagt forventer vi, at det første release er lige rundt om hjørnet.

Flere Yeezys på vej

Hold øje med vores Release Kalender, hvor vi holder dig opdateret på alle de nyeste Yeezy releases – herunder også den nye Yeezy Boost 350 V2 ”Cloud White”, Yeezy Boost 700 V2 ”Hospital Blue” og den nye Yeezy Boost 350 V2 “Citrin”, som også forventes snart at se dagens lys.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Nice Kicks (@nicekicks) den


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.