Releases

Release Dato: 23. september 2019
Pris: 1.700 DKK
Produktkode: FW3042

Kanye West og adidas gør klar til at udgive endnu et par Yeezy Boost 350 V2 sneakers – denne gang kun med to dages mellemrum fra det foregående release. Som vi tidligere har berettet om, så bliver Yeezy Boost 350 V2 “Cloud White” udgivet den 21. september, mens denne version, Yeezy Boost 350 V2 “Citrin“, releaser mandag den 23. september.

Ligesom “Cloud White” udgaven kommer Yeezy 350 V2 “Citrin” ligeledes med et nedtonet design, som denne gang er prydet af en gennemgående jordfarve med et strejf af gul, der dækker det meste af Primeknit overdelen. Dertil kommer den gennemskinnelige sidestribe, som har været en fast del af designet på de seneste Yeezy 350 V2 sneakers. Nederst finder vi den velkendte, halvgennemsigtige Boost mellemsål, der let og elegant runder det simple design af.

adidas Yeezy Boost 350 V2 “Citrin“ udkommer hos udvalgte forhandlere den 23. september og det forventes allerede nu, at efterspørgslen bliver høj. Det anbefales derfor, at du tilmelder dig de åbne sneaker raffles, og eller sidder klar på release dagen hos de nedenstående forhandlere.

Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 08:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.