Releases
hvide yeezy 350 v2 sneakers

Release Dato: 21. september 2019
Pris: 1.700 DKK
Produktkode: FW3043

Til trods for årstiden og det omskiftelige vejr, har adidas og Kanye West netop offentliggjort en af deres bedste kreationer til dato. Vi giver dig her alt, hvad der er værd at vide, om de kommende adidas Yeezy Boost 350 V2 “Cloud White” sneakers, som releaser den 21. september 2019.

Som navnet antyder, bliver vi præsenteret for et design domineret af en gennemgående skyhvid farve, der akkompagneres af stengrå detaljer fordelt udover hele overdelen. Den komfortable Primeknit overdel prydes endnu en gang af den genkendelige og gennemskinnelige sidestribe, som har været en fast del af designet på de seneste Yeezy 350 V2 sneakers. Det samme gør sig gældende for den monstrøse Boost mellemsål, der denne gang er klædt i en afdæmpet hvid farve.

Yeezy Boost 350 V2 “Cloud White” er sat til at release den 21. september 2019, og kommer i både herre-, dame- og børnestørrelser. Det forventes, at efterspørgslen bliver høj. Så sørg for at sidde klar på dagen hos nedenstående forhandlere.

Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 08:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.