Releases

Release Dato: 28. september 2019
Pris: 2.300 DKK
Produktkode: FV8424

En ny udgave af Yeezy Boost 700 V2 har set dagens lys: ”Hospital Blue”. Den udkommer efter sigende den 28. september, og du kan få al info her.

Yeezy Boost 700 V2 er efterhånden blevet udgivet i en håndfuld forskellige udgaver – lanceringer som ”Static”, ”Vanta”, ”Intertia” og ”Tephra” har alle ramt lige i øjet og skabt stor efterspørgsel, og nu udvides ”familien” med endnu et medlem.

Den nye Yeezy Boost 700 V2 ”Hospital Blue” er, som navnet antyder, prydet med en sart og grålig blå farve, der både strækker sig over overdelen og sålen. Eneste kontrast er enkelte hvide detaljer og ydersålen, som denne gang er helt sort.

Alt i alt har Yeezy Boost 700 V2 ”Hospital Blue” et meget elegant og minimalistisk udtryk, der passer godt til silhuetten.

Adidas Yeezy Boost 700 V2 ”Hospital Blue” udkommer som sagt den 28. september, men kun i begrænset antal. Find direkte links til forhandlere nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere Yeezy-nyheder.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 08:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.