Yeezy
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Den splinternye model lander udelukkende i fysiske butikker i tre byer. 

2020 ser ud til at blive endnu et stort år for adidas og Kanye West, der fortsætter Yeezy-eventyret med et hav af nye udgivelser. Duoen har allerede løftet sløret for en masse nye udgaver af Yeezy Boost 350 V2, herunder “Cinder” og “Tail Light“, og nu får den nye Yeezy Boost 700 MNVN desuden snart debut.

Velkendt design til ny pris

Yeezy Boost 700 MNVN har samme sål som de to første Yeezy Boost 700-modeller, men er udstyret med en opdateret overdel med “700” skrevet langs ydersiden. Derudover har den en betydeligt lavere pris end sine forgængere, hvilket naturligvis ikke gør den mindre attraktiv.

Bliver svær at få fat på

Til gengæld tyder alt på, at Yeezy Boost MNVN bliver særdeles svær at få fat på. Dens indledende “Triple Black” colorway er nemlig enormt eksklusiv og udkommer kun in-store (i fysiske butikker) i tre byer: London, New York og Tokyo.

Flere colorways på vej

Med mindre du har mod på at tage et fly til London, ser det derfor ud til, at du godt kan vinke farvel til ideen om at købe Yeezy Boost 700 MNVN “Black” til retail. Heldigvis er der dog, efter sigende, flere colorways på vej, som forhåbentligvis bliver mere tilgængelige. Hold øje med vores Release Kalender for nyeste info herom, og glem ikke at følge os på Facebook og Instagram.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.