Adidas / Yeezy
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Den nye “Cinder” colorway rygtes at udkomme til foråret.

Det er efterhånden svært at holde styr på, hvor mange forskellige udgaver, der er udkommet af adidas’ og Kanye Wests populære Yeezy Boost 350 V2-model, men det har ikke påvirket efterspørgslen. Hver, ny udgave bliver stadigvæk revet væk, og vi er slet ikke i tvivl om, at det samme kommer til at gøre sig gældende, når denne, nye udgave rammer hylderne.

Stilsikkert design

Med den nye “Cinder” colorway er det lykkedes duoen at skabe én af de mest stilsikre udgaver af modellen til dato. Med en helt sort overdel, der er konstrueret af det nye “Glitch”-mønstrede primeknit, og en sort overdel – kun kontrasteret af en gum-ydersål, er “Cinder” enormt clean. Samtidig gør de mørke toner skoen super praktisk og nem at bruge uden bekymring for, at ødelægge den i dårligt dansk vejr.

Releaser inden længe

Der er endnu ikke dukket info op vedrørende hvornår Yeezy Boost 350 V2 “Cinder” udkommer, men skoen forventes at være en del af Yeezy-brandets officielle forårs-line up. Vi ville derfor ikke være overraskede, hvis skoen udkom til marts eller april.

Hold øje med vores Release Kalender, og sørg for at følge os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.