Releases

Release Dato: 22. februar 2020
Pris: 1.700 DKK
Produktkode: FX9017

En lynhurtig ny udgave af Yeezy Boost 350 V2 er på vej – Kanye og adidas har denne gang valgt en noget anderledes tilgang til den populære silhuet og hentet inspiration fra bilernes verden.

Den nye “Tail Light” er nemlig, som navnet antyder, udstyret med “baglygter” i form af en rød hælstrop, der kontrasterer en helt ren, grå Primeknit-overdel, som sidder på en matchende, grå sål. Skoen har, som flere af sine forgængere, en semi-gennemsigtig stribe langs siden, og den er fremhævet med samme røde stribe som hælstroppen. Resultatet er et super fedt, sportsvognsudtryk, der sender tankerne hen på Kanye Wests interview med Forbes sidste år, hvor han postulerede at: “Yeezy is the Lamborghini of shoes”.

Yeezy Boost 350 V2 Tail Light udkommer den 22. Februar, men kun i begrænset antal. Vi forventer, som altid, at skoen kommer til at sælge ud, så vær klar, hvis du vil have fat i et par. Find direkte links til forhandlere nedenfor, og tjek vores Release Kalender, mens du venter.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 08:00

Gå til adidas

REZET STORE
Tidspunkt: 08:00

Gå til Rezet Store

ALLIKE STORE
Tidspunkt: 08:00

Gå til Allike

SOLEBOX
Tidspunkt: 08:00

Gå til Solebox

CALIROOTS
Tidspunkt: 08:00

Gå til Caliroots

AFEW STORE
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Deltag her

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Raffle

Deltag her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.