Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Få et sneak peek på adidas’ og Kanye Wests to nye Yeezy Boost 700-udgaver, der efter sigende udkommer som en del af Yeezy Season 7.

Imens du går og venter på det varslede Yeezy Boost 700 “Wave Runner”-restock, kan du glæde dig over, at modellen udkommer i to nye varianter til sommer. Kanye West er nemlig blevet spottet i henholdsvis en hvid og en brun udgave, som, efter sigende, begge to er en del af Yeezy Season 7, der er lige på trapperne.

Trendsætter i nye farver

Yeezy Boost 700 er en af Kanye Wests mest opsigtsvækkende og trendsættende sneaker-designs for adidas til dato. Den er enormt hypet, og med sin asymmetriske overdel og sin voluminøse Boost-sål har den, sammen med Balenciagas Triple S-model, været med til for alvor at sætte chunky runner-trenden på dagsordenen.

Wave Runner-restock

Der har i et stykke tid floreret rygter om, at modellen både får et restock i sin originale “Wave Runner“-version og udkommer i en “Triple Black“-version, og nu ser det altså ud til at de bliver akkompagneret af endnu to udgaver. For nyligt er Kanye nemlig både blevet spottet i en hvid og en brun udgave, hvor Yeezy Mafia har meddelt at sidstnævnte udkommer til juli. Den hvide er der ikke nærmere release-info omkring.

Design

Den ene er dækket i brune og mørkegrå nuancer med en gum-farvet ydersål og kontrasterende neon-grønne detaljer på mellemsålen – resultatet sender tankerne hen på noget så banalt som en kiwi, men det fungerer.

Den anden har et noget mere klassisk design med en hvid sål og en hvid overdel med reflekterende 3M-detaljer.

Release

Som sagt, er begge Yeezy Boost 700-varianter efter sigende en del af Yeezy Season 7 og skulle dermed udkomme i løbet af sommer- og efterårsmånederne. Så hold godt øje med vores Release Kalender for updates. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.