Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Så er vi på den igen – Kanye har igen teaset et par nye Yeezys, og denne gang drejer det sig om en ”Triple Black”-udgave af den såkaldte Yeezy Boost 700, som også går under navnet Yeezy Wave Runner.

Wave Runner’en blev udgivet for nogle uger siden på Yeezy Supply, hvor folk havde mulighed for at forudbestille skoen, og ifølge Yeezy Mafia bliver de sendt ud i denne uge. Nu er skoen imidlertid dukket op i endnu en ny farvekombination – den evigt populære, Triple Black.

Yeezy Wave Runner består af en asymmetrisk ruskindsoverdel med et klassisk retro runner-udtryk samt en stor, volumniøs sål, der indeholder komfortabel Boost-teknologi. Det gør, at modellen er i samme boldgade som nogle af tidens hotteste sneakers – bl.a. Balenciagas Triple S Sneaker og Guccis Apollo sneaker – og er meget velanset.

Der er endnu ingen forlydender om, hvornår skoen kommer, og om den i det hele taget får et officielt release – vi gætter på første halvdel af 2018. Indtil da er der heldigvis masser af andre Yeezy Releases i kalenderen – adidas og Kanye West har nemlig efter sigende tre nye udgaver af Yeezy Boost 350 V2 på vej. ”Semi Frozen Yellow” d. 18. november, ”Beluga 2.0” d. 25. november og ”Blue Tint” i december.

Hold øje med vores Release Kalender for opdateringer, og husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram for flere nyheder, reviews, giveaways og meget mere.