Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Ifølge Yeezy Mafia får adidas’ og Kanye Wests Yeezy Boost 700 ”Wave Runner” et globalt restock i løbet af de kommende måneder.

Få sneakers har evnet at dele vandene lige så meget som Yeezy ”Wave Runner” – enten hader man den, eller også elsker man den. Da den udkom hos Yeezy Supply sidste år som surprise release, var den overraskende lang tid om at blive udsolgt, men siden har den hurtigt udviklet sig til at blive ét af de mest eftertragtede adidas Yeezys, og den var også med i top 5 på diverse uofficielle ”sneaker of the year-lister”. Hører du til blandt den halvdel, der er gerne ville have haft i et par, så er der gode nyheder. Ifølge Yeezy Mafia gør den nemlig comeback i løbet af de kommende måneder – denne gang på globalt plan, så vi danskere også har en chance.

Chunky Yeezy

Det er ikke uden grund, at Wave Runneren har delt vandene så meget, som den har gjort – den har nemlig det efterhånden karakteristiske ”chunky sneaker look”, som er super moderne lige nu, men som mange stadig har svært ved at sluge. Designet omfatter en masse referencer til flere af adidas’ gamle 90’er silhuetter, f.eks. neonfarver, en asymmetrisk sål og overlays i henholdsvis ruskind, læder og mesh. Alt dette er blevet kombineret med 3M-detaljer og en ny-teknologisk indsprøjtning i form af BOOST i sålen.

Limited restock

Ifølge Yeezy Mafia er Yeezy Boost 700 ”Wave Runner” den mest limited adidas Yeezy overhovedet, og selvom at den nu får et restock, er der meget der tyder på, at det kun bliver i begrænsede mængder.

Release

Desværre har adidas endnu ikke bekræftet Wave Runners restock, men den forventes alts at komme til foråret. Så hold godt øje med vores Release Kalender for updates. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.