Adidas / Nike
End Sale Banner
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Instagram

Året går endnu engang på hæld, og i den anledning kigger vi tilbage på de 10 mest læste release artikler i 2017.

Et collab-præget år

Året 2017 var fyldt med nogle vilde releases, men nogle tiltrak mere opmærksomhed end andre. Listen er ikke overraskende domineret af Kanye Wests voldsomt populære Yeezy Boost 350 V2-silhuet, men der er også plads til et par overraskelser.

10. Pharrell x adidas NMD Human Race Trail Pack

Pharrell og adidas’ NMD Human Race-kollektion indtager listens 10.-plads. Det farverige samarbejde er altid eftertragtet, men denne kollektion blev revet væk.

LÆS ARTIKLEN HER

9. Yeezy Boost 350 V2 “Blue Tint“

”Blue Tint” er det seneste release på listen og placerer sig på 9.-pladsen. ”Blue Tint” var årets sidste Yeezy Boost-release og udkom i forlængelse af ”Semi Frozen Yellow” og ”Beluga 2.0”.

LÆS ARTIKLEN HER

8. Off-White x Nike ”The Ten”

Det omfattende collab mellem Virgil Abloh og Nike indtager noget overraskende kun listens 8.-plads. ”The Ten” skubbede til grænserne og var et af årets største releases.

LÆS ARTIKLEN HER

7. Nike Air Max 97 “Silver Bullet“

2017 markerede 20 års jubilæet for Air Max 97. 97’eren udkom i alverdens afskygninger det forgangne år, men et af de mest populære var den originale ”Silver Bullet”.

LÆS ARTIKLEN HER

6. Undefeated x Nike Air Max 97

Endnu en 97’er. Undefeated og Nikes collab indtager fortjent listens 6.-plads med en knivskarp fortolkning af den ikoniske silhuet.

LÆS ARTIKLEN HER

5. Yeezy Boost 350 V2 “Semi Frozen Yellow“

”Semi Frozen Yellow” deler vandene i sneakerverden og er den 5. mest læste release artikel på Sneakerworld i 2017. ”Yebra”, som den også kaldes, er tilmed den mest limiterede Yeezy Boost 350 V2-colorway nogensinde.

LÆS ARTIKLEN HER

4. Yeezy Boost 350 V2 ”Beluga 2.0”

Fra den mest limiterede til den mindst limiterede. Yeezy Boost 350 V2 ”Beluga 2.0” var en efterfølger af forrige års ”Beluga”-colorway og placerer sig på listens 4.-plads.

LÆS ARTIKLEN HER

3. Yeezy Boost 350 V2 ”Bred”

Den stilrene Yeezy Boost 350 V2 ”Bred” var årets 3. mest læste release artikel. ”Bred” var, ligesom de andre Yeezy-releases, nærmest umulig at få fingrene i.

LÆS ARTIKLEN HER

2. Yeezy Boost 350 V2 ”Cream”

Den monokrome Yeezy Boost 350 V2 ”Cream” var årets næstmest læste release artikel og fik tilmed siden til at gå ned.

LÆS ARTIKLEN HER

1. Yeezy Boost 350 V2 “Zebra”

Årets mest læste release artikel er Yeezy Boost 350 V2 ”Zebra”. Den eftertragtede ”Zebra” udkom i to omgange og afrunder listen som den 6. Yeezy Boost-colorway.

LÆS ARTIKLEN HER

Sociale medier

Hold øje med Sneakerworld.dk for flere sneakernyheder i det kommende år, og husk at klikke forbi vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke sneakers, der dropper i nærmeste fremtid. Følg os desuden på Instagram og Facebook, så du aldrig misser et release.