Releases
Download All Pairs Top Banner

Restock Dato: 26. december 2017
Pris: 1.400 DKK
Produktkode: Ukendt

Det er kun lige knap 1,5 måned siden, at Nike re-releasede en af deres mest populære silhuetter til dato – Air Max 97 Silver Bullet. Som forvente var efterspørgslen stor og antallet småt. Så sneakeren forsvandt hurtigt fra hylderne. Men nu får de sneakerheads, som missede releaset tilbage i februar, endelig en chance igen. Men selvom Nike Air Max 97 Silver Bullet endnu engang releaser online, bliver det bestemt svært at få fingrene i dem, da efterspørgslen er skudt helt i vejret.

Sneakeren kommer, traditionen tro, med dens metalliske farve, kun brudt af et rødt swoosh på siden og pløsen, og design præget af retro-futurisme. Den er med tiden blevet et must-have hos mange sneaker-samlere. Air-Sole-enheden på denne sneaker skiller sig også ud fra resten af Air Max-familien, da det yderste lag er gennemsigtigt, således at vi kan se hele enheden, som også bidrager til skoens iøjnefaldende look. Air-sålen medvirker desuden også til en usædvanlig god komfort.

Nike Air Max 97 Silver Bullet er sat til at release den 13. april hos forhandlere, vi løbende vil opdatere nedenfor. I vores populære Release Kalender kan du se hvilke andre sneakers, der dropper i nærmeste fremtid. Husk desuden at følge os på Instagram, hvor vi dagligt deler inspiration og release nyheder.

[UPDATE]: Nike Air Max 97 “Silver Bullet“ restocker hos nedenstående forhandlere den 26. december 2017!

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

JD SPORTS
Tidspunkt: 09:00

Gå til JD Sports