Releases

Restock Dato: 20/21. september 2018
Pris: 1.700 DKK
Produktkode: CP9366

Lige siden det første Yeezy Boost 350 V2 “Triple White“ release har sneakerheads verden over ventet på et restock. Og nu ser det endelig ud til, at de får deres ønske opfyldt. Den ekstremt populære Yeezy Boost 350 V2 “Triple White“ restocker den 21. september 2018.

Ligesom med det foregående Yeezy Boost 350 V2 ”Black/Red”, har man endnu engang fjernet den markante stribe på siden af sneakeren, som blandt andet er et af kendetegnene ved de første V2 modeller. I stedet har man denne gang lavet striben i den samme hvide farve, som resten af overdelen. Dog er det vævede mønster et andet, der hvor striben løber, således den skaber en gennemgående linje i det ellers monotone design.

Sneakeren sidder selvfølgelig på den velkendte Boost sål i fuld længde, hvilket gør skoen til en af de mest komfortable på markedet. Til sidst har man valgt at runde det simple design af med en hælfane, som vi kender fra de første Yeezy 350 Boost modeller.

Vi kender ikke til antallet af sneakers i dette release. Men i følge rygterne, så skulle det være det største Yeezy release til dato. Men vi anbefaler stadig, at man sørger for at sidde klar på release/restock datoen den 21. september 2018, hvis man gerne vil have chancen for at sikre sig et par.

BEMÆRK!

Nedenstående forhandlerliste bliver løbende opdateret med forhandlere, release tidspunkter, direkte links og raffles. Så husk at bogmærke denne side, så du altid kan finde frem til den igen. Husk også at følge os på Instagram, hvor vi ligeledes deler information omkring Yeezy releaset.

*RESTOCK HOS ADIDAS

Den 20. august bekræftede både adidas og Kanye West, at den populære adidas Yeezy Boost 350 V2 “Triple White“ restocker den 21. september. Læs mere her.

*PRE-SALE D.20. SEPTEMBER HOS ADIDAS

Den 20. september kl.18:00 åbner adidas op for et pre-sale af adidas Yeezy Boost 350 V2 “Triple White“ – men kun i begrænset tid!

 

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 20/9 – kl.18:00
Tidspunkt: 21/9 – Kommer snart

Gå til adidas

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.