Adidas / Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

”Yeezys for everyone” udtalelsen fra Kanye West ser nu endelig ud til at blive en realitet.

I slutningen af 2015 afgav Kanye West et løfte om, at alle, der ønskede det, ville få muligheden for at eje et par Yeezys. Det løfte ser ud til at gå i opfyldelse til september. Der restocker Kanye West og adidas nemlig Yeezy Boost 350 V2 ”Triple White”, og ifølge Kanye selv er der tale om den største Yeezy-lancering til dato med potentielt flere millioner af tilgængelige par.

Efterspurgt model

Yeezy Boost 350 V2 er indtil videre Kanye West og adidas’ mest populære sneaker. Til trods for at den er blevet udgivet adskillige gange i adskillige udgaver er den blevet revet væk hver eneste gang. ”Triple White” var én af de første udgaver, der var mere tilgængelig, og af samme grund er den er én af de Yeezys, der har været mest synlig i gadebilledet.

Elegant og komfortabel

Modellen består af en elegant, cremefarvet Primeknit-overdel, der sidder på en indrammet BOOST-sål. Kombinationen sikrer et elegant udseende, men også et enormt højt komfortniveau, der gør Yeezy Boost 350 V2 én af de mest behagelige og eftertragtede sko på markedet.

Kanyes egen favorit

”Triple White” er også én af Kanyes egne favoritter, og netop ønsket om at gøre den allemandseje har tilsyneladende ført til det store restock.

Udkommer snart

Yeezy Boost 350 V2 ”Triple White” vender tilbage d. 21. september hos adidas. Husk at tjekke vores Release Kalender for flere nyheder. Derudover kan du følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

GÅ TIL YEEZY LANDINGPAGE HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.