Releases

Release Dato: 11. november 2017
Pris: 2.000 DKK
Produktkode: Ukendt

Pharrell har teaset sneakerheads med sin seneste fortolkning af adidas’ NMD-silhuet i lang tid, men nu har Pharrell x adidas NMD Human Race Trail endelig fået en officiel releasedato.

Pharrell og adidas synes som det perfekte match. De fleste sneakers, som samarbejdet udgiver, bliver udsolgt på ingen tid. Denne gang er det en mere robust version af Pharrells NMD Human Race-model, der lander på hylderne. Silhuetten kommer med en komplet, enkel Primeknit-overdel, der er prydet med statements i versaler. En Boost-sål i fuld længde sørger for en verdensklasse komfort og stødabsorbering, mens en savtakket gummiydersål sikrer, at du står fast i underlaget. Sneakeren er derudover også ekviperet med et specielt snøresystem, som du nemt og let kan tilpasse. Den nye NMD Human Race Trail udkommer til en start i fire colorways: “Pale Nude”, “Sun Glow”, “Core Black” og “Noble Ink”.

Du kan godt forvente, at alle fire colorways bliver revet væk. Derfor anbefaler vi, at du sidder klar på releasetidspunktet, hvis du vil have fingrene i adidas og Pharrells nyeste samarbejde.

Pharrell x adidas NMD Human Race Trail releaser d. 11. november, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du har et ønske om at anskaffe et eksemplar. Du kan finde forhandlere nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der dropper i nærmeste fremtid

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på sneakernyheder, releaseinformation og meget mere.

Modelnumre: AC7361, AC7360, AC7359, AC7188

FORHANDLERE

NORSE STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til Norse Store

CALIROOTS
Tidspunkt: 00:00

Gå til Caliroots

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb