Releases

Release Dato: 10. december 2020
Pris: 1.700 DKK
Produktkode: CP9654
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Nyheden, eller skulle vi sige rygterne, om et restock af den ultra populære Yeezy Boost 350 V2 “Zebra” har været længe undervejs. Men nu har den første forhandler taget bladet fra munden. Sivasdescalzo har netop løftet sløret form at Yeezy Boost 350 V2 “Zebra“ restocket kommet til at finde sted den 9. november 2018. Så nu kan du kan roligt sætte et kryds i kalenderen, hvis du skal på jagt efter zebraen endnu engang.

Silhuetten består af en overdel udarbejdet i adidas’ patenterede Primeknit, som er blevet klædt i sorte og hvide striber, heraf navnet ”Zebra”. Den røde ”SPLY 350”-skrift supplerer udseendet, mens den omdiskuterede pull tab endnu engang er udstyret på hælen. Sålen er som vanligt fremstillet i adidas’ Boost-teknologi, som sikrer, at dine skridt bliver holdt bløde og lette.

Det første Yeezy Boost 350 V2 ”Zebra” release og det sidste restock var nærmest umuligt at få fingrene i. Vi forventer ikke, at dette release bliver meget anderledes. adidas Yeezy Boost 350 V2 Zebra restocker efter sigende den 27. juni 2020. Dette er dog ikke bekræftet af hverken adidas eller andre europæiske forhandlere. Vi opdaterer løbende med en forhandlerliste nedenunder, så du kan se, hvor du kan få fat i et eksemplar.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi kommer med opdateringer på releaset, og tjek vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der releaser i nærmeste fremtid.


FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: Raffle

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.