Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

De to eksklusive nye sneakers forventes, ganske passende, at lande på årets Black Friday.

adidas’ Ultra Boost 19-model, der oprindeligt blev lanceret som en performance-fokuseret opgradering af Ultra Boost, har på det seneste været omdrejningspunktet for en række interessante samarbejder. Blandt andet har danske Wood Wood klædt modellen i to elegante udgaver, mens Star Wars og Toy Story har sørget for mere nørdede og nostalgiske takes.

Kærlig behandling

Nu har endnu en adidas-kollaboratør meldt sig på banen og er klar til at præsentere deres fortolkning af den lynhurtige sko. Streetwear-ikonet, NEIGHBORHOOD har nemlig givet skoen en kærlig behandling styret af deres karakteristiske sort-hvide design-etos. Resultatet er to nye udgaver af henholdsvis Ultra Boost 19 og Ultra Boost ATR.

Hold i sort og hvid

Begge er de holdt i sort og hvid, hvilket giver plads til at fremhæve skoenes mønstrede og detaljerede overdele – buret på Ultra Boost 19 er dækket med NEIGHBORHOOD-branding, mens Ultra Boost ATR er klædt i samme savtakkede hajtandsmønster som NEIGHBORHOODS NMD-udgivelse.

Lander på Black Friday

De to udgivelser fra NEIGHBORHOOD og adidas udkommer på Black Friday hos udvalgte forhandlere, og selvfølgelig kun i begrænset antal. Hold øje med vores Release Kalender for nærmere info, og tjek i mellemtiden adidas’ nye XENO-udgave af Stan Smith.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.