Adidas
Skrevet af: Anne Møller // Instagram

I dagslys fremstår den tilforladelig og afdæmpet. Men når mørket falder på, kommer adidas’ Stan Smith ’Xeno’ for alvor til sin ret med iriserende insektprint og eksklusive materialer.

Den havde sin debut for få år siden, hvor den optrådte på silhuetter som Ultra Boost, NMD, ZX Flux og Stan Smith, hvoraf sidstnævnte må siges at være den mest mindeværdige. Nu ser det ud til, at den iøjnefaldende XENO-teknologi vender tilbage. Og denne gang kommer den ifølge rygterne igen til at pryde en af klassikerne.

Iriserende insektprint

adidas har nemlig endnu engang valgt at tage afsæt i den ikoniske Stan Smith, der med sit klassiske ’Triple Black’-look fremstår tilforladelig og afdæmpet, når man ser den i dagslys. Men når mørket falder på, kommer sneakeren for alvor til sin ret.

Her vil man opdage, at overdelen er udstyret med et iriserende, insektlignende print, der giver skoen et nærmest euforiserende udtryk. Også pløs og hæl har fået en makeover i form af de eksklusive materialer ruskind og pony hair.

Udkommer i nær fremtid

adidas Stan Smith ’Xeno’ gør comeback den 23. november. Du finder alle forhandlerne her. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.