Releases

Release Dato: 29. november 2019
Pris: 1.599 DKK
Produktkode: FU7313

Ultra Boost ATR gør comeback i en ny, eksklusiv udgave takket være japanske NEIGHBORHOOD, der endnu engang har slået hovederne sammen med adidas.

Modellen, der er kendetegnet ved at være en terræn-optimeret udgave af adidas Ultra Boost, har denne skiftet det mellemhøje snit ud med en lav og mere simpel overdel i sort. Det sædvanlige bur er fjernet fra overdelen, hvilket resulterer i et mere strømlinet udtryk – til gengæld har NEIGHBORHOOD tilført savtakker hele vejen rundt magen til dem, der var at finde på deres udgave af NMD.

Som en sidste detalje har det japanske brand tilført tydeligt Ultra Boost- og NEIGHBORHOOD-branding på hælkappen, så man ikke er i tvivl om, hvem der står bag denne nye, kompromisløse udgave af Ultra Boost ATR.

Den udkommer allerede den 29. november hos udvalgte forhandlere sammen med en lignende udgave af Ultra Boost 19 og en håndfuld medfølgende apparel. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere adidas-nyheder.

 

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.