Releases

Release Dato: 29. november 2019
Pris: 1.599 DKK
Produktkode: FU7312

Adidas’ performance-fokuserede opdatering af Ultra Boost-modellen, Ultra Boost 19 har i år været omdrejningspunktet for en række interessante samarbejder – blandt andet med Star Wars, Toy Story og Wood Wood. Nu er den lynhurtige sko endnu engang i spotlightet – denne gang takket være NEIGHBORHOOD, som er klar med en ny kollektion for adidas.

Det japanske streetwear brand, der er kendt for sit monokromatiske design etos, har klædt modellen i en simpel og underspillet kombination af sort og hvid, som giver plads til at fremhæve skoens strømlinede design. Buret på siden af overdelen er derudover overdækket med NEIGHBORHOOD-branding, der fjerner enhver tvivl om, hvem der står bag denne nye udgivelse.

Den nye udgave af Ultra Boost 19 udkommer sammen med en udgave af Ultra Boost TR og en håndfuld apparel allerede den 29. november. Find direkte links til forhandlere nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere adidas-nyheder.

 

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.