Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Adidas’ og Kanye Wests Yeezy Desert Rat 500 udkom forrige nat på Yeezy Supply sammen med Yeezy Season 6.

Et lyn fra en skyfri himmel

Både Kanye West og Kim Kardasian har længe teaset det nyeste medlem af Yeezy-familien, den såkaldte, Desert Rat 500, og natten til onsdag udkom den pludselig – som et lyn fra en skyfri himmel. Udgivelsen mindede faktisk om det foregående Yeezy Wave Runner-release, som ligeså udkom på Yeezy Supply uden forvarsel. Dog var der denne gang en enkel hage. Man kan nemlig kun købe Desert Rat 500 som et bundle – dvs. man skulle samtidig købe en Yeezy Season 6-hoodie og -shorts for at kunne gennemføre ordren. Frækt? Uden tvivl. Hoodie og shorts kostede nemlig 3500 kr. tilsammen, hvilket hævede Yeezy Desert Rat 500’s pris til hele 4800 + fragt.

Sene leveringstider

Udgivelsen var desuden kun som pre-order, hvilket vil sige, at skoene formentlig først bliver sendt ud engang i marts næste år. Det er en trick som Kanye West før har brugt – da Wave Runner udkom tilbage i August var det også kun som preorder, og flere har stadig ikke modtaget deres par.

Design

Om Yeezy Desert Rat 500 så er værd at vente måneder på, vil vi lade dig vurdere. De har en retro-inspireret overdel af ruskind og mesh, som sidder oven på en asymmetrisk og volumniøs adiPrene-sål (ingen Boost denne gang). Hele modellen er i en lys, gul farve, hvilket forklarer navnet, ”Desert Rat”. Designet læner sig op af nogle af tidens mest trendy silhuetter – Balenciaga Triple S, Gucci Apollo, Raf Simons Ozweego og lignende.

Restock?

Skal man tro det forrige Wave Runner-release, bliver Desert Rat 500 ikke restocked. Til gengæld bliver modellen formentlig udgivet i nye farver hos flere forskellige forhandlere, verden over i løbet af 2018. Så hold godt øje med vores Release Kalender for updates. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

KØB DET NYE YEEZY BUNDLE HER