Adidas
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Instagram

Det er ikke mange dage siden, at vi meddelte, at den enormt hypede Yeezy Boost 350 V2 “Beluga 2.0” ifølge den velinformerede Yeezy Mafia ville release den 14. oktober. Nu er Yeezy Mafia imidlertid kommet med en opdatering, som både byder på godt og dårligt nyt.

Den dårlige nyhed er, at ”Beluga 2.0”-releaset ifølge Yeezy Mafia er udskudt. Yeezy Mafia slog tidligere i dag et billede op på Twitter, som præsenterede en opdateret Fall/Winter 2017 oversigt for den eftertragtede Yeezy Boost 350 V2-silhuet. Ifølge oversigten releaser ”Beluga 2.0” nu i december måned sammen med ”Blue Tint”, mens ”Semi Frozen” releaser i november.

Den gode nyhed er, at der måske stadig releaser en Yeezy i oktober. Yeezy Mafiaen hentydede i hvert fald til, at der kom et andet betydningsfuldt release i oktober. Om det er et restock af en V2-colorway, en Yeezy Wave Runner 700 eller noget helt tredje, vil kun tiden vise. Hold øje med Sneakerworld.dk for opdateringer, og tjek vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der dropper i nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på sneakernyheder, releaseinformation og meget mere.