Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Det er ikke mere end et par dage siden, vi berettede om den splinternye “Night Red”-colorway af tidens mest omtalte sneaker, Yeezy Boost 350 V2. Nu er der igen gode nyheder til fans af adidas’ samarbejde med Kanye West – manden selv blev nemlig for nyligt spottet i den berygtede ”Frozen Yellow”-colorway, som efter sigende lander i december som årets mest limiterede Yeezy-release.

Kanye var på besøg på en adidas-fabrik i Kina, da han valgte at give os et første, officielle glimt af den omtalte udgave. Som vi tidligere har beskrevet, består skoen af en skrig-gul Primeknit-overdel med grå striber og Supply-350 skrevet i rød på siden. Overdelen sidder på en ensartet gul, indrammet Boost-sål og har desuden pulltab som de foregående, nyere V2-releases.

Ifølge Yeezy Mafia, der endnu en gang er kilde til denne nyhed, er ”Frozen Yellow” Kanyes egen personlige favorit-V2 og har længe været insisterende på at lave en gul Yeezy. Ydermere skulle modellen som sagt være årets mest limiterede Yeezy-release, og generelt tyder meget på, at den bliver ekstra svær at få fat på, når den, efter sigende, releaser til december.

Læs hvilke andre Yeezys vi kan forvente os i resten af 2017 her, og bliv hængende på Sneakerworld for løbende opdateringer og nyheder.