Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Skal man tro på rygterne lige nu, har adidas og Kanye West hele tre-fire nye Yeezy Boost 350 V2’s på vej her i 2017, og én af dem skulle være en opdatering af den originale og populære Yeezy ”Beluga”. Takket være den efterhånden famøse Yeezy Mafia kan vi nu give et skøn på en mere præcis release-dato – 14. oktober.

Da Kanye West og adidas introducerede Yeezy Season 3 i Madison Square Garden sidste år med folk som Naomi Campbell, Ian Connor, og Lil Yachty som frontmodeller, var sidstnævnte iført et par hidtil usete Yeezys – Yeezy Boost 350 V2 ”Beluga”. Modellen er siden blevet én af de mest populære af de i alt otte 350 V2’s, der indtil videre er udkommet, og derfor er der med garanti mange fans, der ser frem til denne nye, opdaterede udgave.

”Beluga 2.0” er eftersigende magen til den originale Beluga med enkelte undtagelser. Først og fremmest er den orange stribe fjernet til fordel for mere subtil orange ”Supply-350” tekst, og så er der desuden tilføjet den kendetegnende heeltab, som har været at finde på alle nyere 350 V2’s.

Som sagt skulle Yeezy Boost 350 V2 ”Beluga 2.0” udkomme ved adidas og de forskellige Consortium-forhandlere d. 14. Oktober, men modellen er endnu ikke bekræftet af adidas og både design og releasedatoen er derfor usikker. Hold øje med Sneakerworld og vores populære Release Kalender, så holder vi dig opdateret.

[UPDATE]: Ifølge rygterne, er dette release udskudt. Læs mere her.