Adidas / Yeezy
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Et detaljeret kig på den næste Yeezy Boost 700.

Adidas og Kanye West udgiver mere end 20 nye Yeezys her i 2019, og indtil videre har særligt Yeezy 700 fyldt meget med udgivelser så som ”Inertia”, V2 ”Static”, ”Salt” og V2 ”Geode”. I den kommende tid kan vi desuden se frem til en ny, kulsort V2 ved navn ”Vanta” og en creme-hvid udgave af den originale 700 ved navn ”Analog”. Netop Yeezy Boost 700 ”Analog” er der lige dukket detaljerede billeder op af.

Sommerligt udtryk

Ved første øjekast minder ”Analog” meget om den førnævnte ”Salt”, der var prydet i knæk-hvide og grålige nuancer. ”Analog” adskiller sig imidlertid ved i højere grad at være præget af creme-farvede nuancer, der gør den mere sommerlig i sit udtryk.

Derudover har den samme retro-inspirerede design som sine fire Yeezy Boost 700-forgængere med en panelleret overdel i mesh, læder og ruskind og en beskyttet BOOST-sål.

Udkommer snart

Yeezy Boost 700 V2 ”Analog” udkommer efter sigende allerede i denne måned, men indtil videre er der ingen bekræftet dato. Hold øje med vores Release Kalender, hvor vi forventer snart at have en endelig dato på plads. Her finder du desuden en komplet forhandler-oversigt med direkte links.

KØB ADIDAS SNEAKERS HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.